Bruidsfotografie Boekel en omgeving

Jullie bruiloft is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Een dag die jullie je voor altijd zullen blijven herinneren. Natuurlijk wil je dan ook dat die dag op camera wordt vastgelegd. Immers, een foto zegt meer dan duizend woorden. Ik kan dat voor jullie doen. Van voorbereiding tot feest of alleen de ceremonie en een fotoshoot: de mogelijkheden zijn eindeloos en hangen geheel van jullie wensen af. Een ding is zeker: aan de hand van jullie wensen, leg ik jullie grote dag voor altijd vast. Op een ongedwongen en ontspannen manier, waarbij het voor mij het allerbelangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen.

Bruidsfotografie Boekel en omgeving

Mijn thuisbasis ligt in Boekel, Noord-Brabant maar voor bruiloften ben ik beschikbaar in geheel Nederland. Of je nou een bruidsfotograaf in Nijmegen of een bruidsfotograaf in Noord-Holland zoekt: ik ben beschikbaar en kom graag jullie kant op. De meeste van mijn werkzaamheden voer ik uit in Noord-Brabant, maar mijn klanten bevinden zich ook in Limburg, Gelderland, Noord-Holland en de rest van Nederland.

Wat kost bruidsfotografie?

Voor bruiloften maak ik graag een offerte op maat. De prijs is geheel afhankelijk van wat je wilt. Wil je dat ik er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bij ben? Wil je alleen de ceremonie vastgelegd hebben of ook een fotoshoot? Neem vooral even geheel vrijblijvend contact met mij op! Dat kan door het invullen van onderstaand formulier, door te mailen naar contact[apenstaartje]shantimedia.nl of door mij te bellen op 06 3947 4915. Ik voorzie jullie graag van meer informatie en als jullie ge├»nteresseerd zijn kom ik geheel vrijblijvend langs voor een kennismaking.

Let op: Velden met een * zijn verplicht