Bedrijfsfotografie

Hebben jullie geen volledige beeldbank nodig, maar wel bedrijfsmatige foto’s? Geen enkel probleem, ook dat behoort tot de mogelijkheden! Ik kom graag langs om jullie bedrijf of werkzaamheden vast te leggen.

Bij bedrijfsfotografie kun je onder andere denken aan:

  • Foto’s van werkzaamheden
  • Foto’s van producten of projecten
  • Foto’s van ruimtes/het pand
  • Sfeerfoto’s die passen bij jullie bedrijf
  • Portretten

De foto’s worden aangeleverd in een digitale galerij en jullie kiezen zelf welke jullie afnemen. Deze foto’s worden bewerkt en geleverd in de gewenste formaten, bruikbaar voor diverse doeleinden.

Wat kost dat?

Afhankelijk van de wensen, maak ik graag een offerte op maat. Onderstaande prijzen geven een indicatie.

  • Fotografie pand, per ruimte inc. 1 foto € 45,-
  • Fotografie werkzaamheden, per scene inc. 1 foto € 75,-

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten.

Vraag een offerte op maat aan

Mij in huren om jouw bedrijfsfotografie te verzorgen?  Super leuk! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om de details te bespreken,  en ik stuur je mijn brochure toe en maak graag een offerte op maat. Mochten jullie er nog niet helemaal uit zijn wat voor foto’s jullie nodig hebben? Geen probleem, ik denk graag met jullie mee dus twijfel niet om vandaag nog contact op te nemen.

Zwangerschapsverlof

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf januari 2023 ben ik weer volledig aan het werk. Wil je met mij samenwerken na mijn verlof? Je kunt contact opnemen via het contactformulier of per e-mail. Door mijn verlof kan het langer duren voor je een reactie krijgt dan normaliter.

Reeds klant en een vraag die niet kan wachten tot na mijn verlof? Stuur mij een e-mail en ik beantwoord deze zodra ik hier gelegenheid voor heb. Spoed? Stuur dan naast een e-mail ook even een smsbericht, dan probeer ik er zsm. naar te kijken en overleggen we.

Velden met een * zijn verplicht.

Zij gingen je onder andere voor

* Snellere aflevering in overleg. Indien de levertijd langer is wordt dit vooraf gemeld.
** Er wordt altijd tenminste 1 uur in rekening gebracht