Beeldbank

Een beeldbank bestaat uit diverse foto’s, passend bij jullie bedrijf. Unieke foto’s speciaal voor jullie gemaakt en in te zetten voor verschillende doeleinden zoals op de website, sociale mediakanalen en in drukwerk.

Wat zit er in een beeldbank?

Dat wat jullie nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan (een combinatie van):

  • foto's tijdens de uitvoering werkzaamheden
  • portretfoto's van medewerkers
  • foto's met klanten
  • foto's van ruimtes
  • sfeerfoto's van de omgeving
  • productfoto's

Jullie kiezen zelf welke foto’s er in jullie eigen beeldbank komen. Deze foto’s worden bewerkt en aangeleverd in de juiste formaten. Zo komen de foto’s uit jullie eigen beeldbank overal mooi tot hun recht: op jullie website, maar ook in jullie nieuwsbrieven, drukwerk of sociale media.

Neem contact op voor een offerte op maat

Geïnteresseerd om mij in te zetten voor de ontwikkeling van jullie beeldbank? Neem contact met mij op en we bespreken alle details. Ik denk graag met jullie mee over de invulling van jullie beeldbank, om vervolgens een offerte op maat te maken en op een manier die bij jullie past invulling aan jullie unieke beeldbank te geven. Zodat jullie altijd foto’s ter beschikking hebben die jullie verhaal vertellen.

Zwangerschapsverlof

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf januari 2023 ben ik weer volledig aan het werk. Wil je met mij samenwerken na mijn verlof? Je kunt contact opnemen via het contactformulier of per e-mail. Door mijn verlof kan het langer duren voor je een reactie krijgt dan normaliter.

Reeds klant en een vraag die niet kan wachten tot na mijn verlof? Stuur mij een e-mail en ik beantwoord deze zodra ik hier gelegenheid voor heb. Spoed? Stuur dan naast een e-mail ook even een smsbericht, dan probeer ik er zsm. naar te kijken en overleggen we.

Velden met een * zijn verplicht.

Zij gingen je onder andere voor