Familiefotografie Boekel en omgeving

Voor spontane en ongedwongen familiefotografie in Noord-Brabant ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb jarenlange ervaring met het fotograferen van kinderen, gezinnen en families. Momenten vliegen voorbij en voor jullie het weten is er weer een nieuwe levensfase aangebroken. Ze zeggen wel eens dat een foto meer dan duizend woorden zegt en daar ben ik het volledig mee eens. Op een spontane en ongedwongen manier kan ik jullie vast leggen, zoals jullie nu zijn.

Wat kost een familiefotoshoot?

Vanaf € 225,-

Een familiefotoshoot boek je al vanaf € 225,-. Daarbij inbegrepen zitten:

  • fotoshoot
  • online galerij met wachtwoord
  • digitale foto's in hoge resolutie
  • mobiele app met de foto's
  • reiskosten t/m 10km vanaf 5427DB

Werkwijze

Van te voren stemmen we af waar en hoe laat de fotoshoot plaats vindt en wat jullie wensen zijn. Hierbij houden we natuurlijk rekening met het ritme van de kinderen. Een familieshoot duurt gemiddeld 45-90 minuten, dit is vooral afhankelijk van de locatie die we bezoeken en hoeveel we tussendoor lopen. Tijdens de fotoshoot laat ik de kinderen lekker hun gang gaan en geef ik ze af en toe aanwijzingen en kleine opdrachten. En alls ze willen, mogen ze samen met mij de rest van de familie op de foto zetten! Hierdoor voelt het voor de kinderen minder gedwongen en zullen ze leuker en spontaner op de foto staan. En geloof mij: ze zullen écht wel een keer in de camera kijken want zo’n grote camera is nou eenmaal reuze interessant.

Binnen twee weken na de fotoshoot staan jullie foto’s in een beveiligde online galerij. Hierin kunnen jullie een selectie maken en met deze selectie ga ik aan de slag. Deze foto’s krijgen jullie in hoge resolutie aangeleverd en in een speciale mobiele app, waardoor jullie ze altijd bij de hand hebben. Als je achteraf nog extra foto’s afneemt, worden deze ook toegevoegd aan de mobiele app.

Niet vergeten!

Uiteraard heb ik mijn materialen bij en indien we buiten fotograferen een dekentje om op te zitten, maar je mag ook een eigen dekentje meenemen. Daarnaast zijn er een aantal dingen die handig zijn om mee te nemen tijdens een familiefotoshoot met kinderen:

  • een knuffel of (buiten)speelgoed
  • iets kleins te eten en drinken
  • schone kleren en eventuele luiers
  • babydoekjes

Boek een fotoshoot

Ben je geïnteresseerd om mij in te zetten als fotograaf voor jullie fotoshoot? Super leuk! Mijn thuisbasis ligt in Boekel, Noord-Brabant maar ik beschikbaar in geheel Nederland. Of je nou een gezinsshoot is in de bossen in Uden, we Eindhoven in gaan of in Den Bosch genieten van de maas: ik ben beschikbaar en kom graag jullie kant op. De meeste van mijn werkzaamheden voer ik uit in Noord-Brabant, maar mijn klanten bevinden zich ook in Limburg, Gelderland, Noord-Holland en de rest van Nederland.

Een fotoshoot duurt circa 45-90 minuten, dit is afhankelijk van de locatie(s) die we bezoeken. Mocht je nog geen idee hebben voor een locatie, dan denk ik graag met jullie mee.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om een fotoshoot te boeken of meer informatie te vragen. Dat kan door het invullen van dit formulier, te mailen naar mail[apenstaartje]shantimedia.nl of door te bellen naar 06 3947 4915.

Velden met een * zijn verplicht.

Familiefotograaf