Fotografie voor bedrijven.

Ik heb jarenlange ervaring met fotograferen voor bedrijven. Van reportages tijdens evenementen, vergaderingen, workshops, werkbezoeken en andere bijzondere aangelegenheden tot portretten tot het in beeld brengen van ruimtes en projecten tot het maken van complete beeldbanken. Ik help jullie hier graag mee.

Klik op een van bovenstaande categorieën voor meer foto's en informatie.

Boek mij als fotograaf

Geïnteresseerd om mij in te zetten als fotograaf voor jullie bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op om de details te bespreken, ik maak graag een offerte op maat. Mochten jullie er nog niet helemaal uit zijn hoe lang en hoe jullie mij in willen zetten? Geen probleem, neem even contact op en ik denk graag met jullie mee.

Zwangerschapsverlof

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf januari 2023 ben ik weer volledig aan het werk. Wil je met mij samenwerken na mijn verlof? Je kunt contact opnemen via het contactformulier of per e-mail. Door mijn verlof kan het langer duren voor je een reactie krijgt dan normaliter.

Reeds klant en een vraag die niet kan wachten tot na mijn verlof? Stuur mij een e-mail en ik beantwoord deze zodra ik hier gelegenheid voor heb. Spoed? Stuur dan naast een e-mail ook even een smsbericht, dan probeer ik er zsm. naar te kijken en overleggen we.

Velden met een * zijn verplicht.

Zij gingen je onder andere voor