Reportagefotografie omgeving Boekel

Naast bruiloften maak ik ook reportages van andere momenten: (zakelijke) evenementen, feesten en partijen. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het vastleggen van allerlei soorten momenten: van familiedag, tot bijzondere verjaardag, tot uitvaart. Zomaar een greep uit de vele momenten die ik al heb mogen vereeuwigen met mijn fotografie. Op prachtige locaties met geweldig licht, maar ook op locaties met minder licht. Alles wat jij organiseert, kan ik op iedere locatie op een spontane en ongedwongen manier vastleggen.

Wat kost reportagefotografie

Voor reportagefotografie maak ik een offerte op maat. Vul onderstaand formulier in en geef meteen vast aan om wat voor soort reportage het gaat, dan kan ik aan de slag met een passende offerte.

reCAPTCHA

Let op: Velden met een * zijn verplicht