Trouwfotograaf Boekel en omgeving

Jullie bruiloft is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Een dag die jullie je voor altijd zullen blijven herinneren. Natuurlijk wil je dan ook dat die dag op camera wordt vastgelegd. Immers, een foto zegt meer dan duizend woorden. Als trouwfotograaf kan ik dat voor jullie doen. Van voorbereiding tot feest of alleen de ceremonie en een fotoshoot: de mogelijkheden zijn eindeloos en hangen geheel af van jullie wensen. Een ding is zeker: aan de hand van jullie wensen, leg ik jullie grote dag voor altijd vast. Op een ongedwongen en ontspannen manier, waarbij het voor mij het allerbelangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen.

Werkwijze

Voorbereidingen

Ik zet jullie datum in optie, stuur mijn brochure en we plannen een kennismaking. We bespreken jullie dag en wensen en ontdekken of er een wederzijdse klik is. Deze ontmoeting vindt plaats bij jullie of mij thuis, of op een mogelijke trouwlocatie. Skypen ook, maar heeft niet mijn voorkeur. Na het gesprek stuur ik een offerte en na akkoord staat de datum vast. Vlak voor jullie dag is er nog contact om de laatste wensen en details door te spreken.

Jullie dag

Ik ben ruim op tijd aanwezig en probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn. Hierdoor kunnen jullie vooral van elkaar en de gasten genieten en dat alles leg ik vast. Ik geef alleen aanwijzingen indien nodig. Door ons gesprek weet ik wat jullie willen, maar als jullie tijdens de dag nog iets anders willen is dat geen probleem. Indien gewenst maak ik na het daggedeelte een same day edit:  10-20 foto’s die jullie aan de avondgasten kunnen tonen of voor social media.

Achteraf

De dag na jullie bruiloft ontvangen jullie een preview. Binnen 6 weken krijgen jullie de foto’s digitaal op een usb, in hoge resolutie. Deze foto’s zijn (licht) bewerkt: denk hierbij aan kleurcorrecties en het eventueel wegwerken van kleine oneffenheden. Op de usb staan ook foto’s in medium resolutie, deze zijn geschikter voor social media. En vergeet het minialbum niet! Daarnaast is er een beveiligde online gallery. Zo wordt foto’s delen met gasten nog makkelijker.

Tarieven en pakketten

Jullie bruiloft is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Een dag die jullie je voor altijd zullen blijven herinneren. Natuurlijk wil je dan ook dat die dag op camera wordt vastgelegd. Immers, een foto zegt meer dan duizend woorden. Ik kan dat voor jullie doen. Van voorbereiding tot feest of alleen de ceremonie en een fotoshoot: de mogelijkheden zijn eindeloos en hangen geheel van jullie wensen af. Een ding is zeker: aan de hand van jullie wensen, leg ik jullie grote dag voor altijd vast. Op een ongedwongen en ontspannen manier, waarbij het voor mij het allerbelangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen.

Bronze € 645,-

 • 4 uur (aaneengesloten) fotografie
 • same day edit / preview van tenminste 20 foto's
 • digitale foto's op usb
 • online gallery met wachtwoord
 • reiskosten t/m 25km vanaf 5427HN
 • miniverrassingsalbum

Silver € 845,-

 • 6 uur (aaneengesloten) fotografie
 • same day edit / preview van tenminste 20 foto's
 • digitale foto's op usb
 • online gallery met wachtwoord
 • reiskosten t/m 25km vanaf 5427 HN
 • miniverrassingsalbum

Gold € 1.045,-

 • 8 uur (aaneengesloten) fotografie
 • same day edit / preview tenminste 20 foto's
 • digitale foto's op usb
 • online gallery met wachtwoord
 • reiskosten t/m 25km vanaf 5427 HN
 • miniverrassingsalbum

Bovenstaande pakketten geven een goede indicatie van mijn prijzen. Uiteraard kan ik meer uren aanwezig zijn, ieder extra uur kost € 100,- inclusief BTW. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maak ik een offerte op maat, helemaal afgestemd op jullie wensen. Na jullie akkoord op de offerte is de opdracht rond en zet ik de datum definitief in mijn agenda. Willen jullie iets anders dan bovenstaande pakketen, zoals bijvoorbeeld alleen een fotograaf bij je ceremonie of alleen een bruidsfotoshoot? De fotoshoot op een andere dag? Dat is allemaal mogelijk! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Boek mij als bruidsfotograaf

Ben je geïnteresseerd om mij in te zetten als trouwfotograaf voor jullie grote dag? Super leuk! Mijn thuisbasis ligt in Boekel, Noord-Brabant maar voor bruiloften ben ik beschikbaar in geheel Nederland. Of je nou een trouwfotograaf in Uden of een trouwfotograaf in Eindhoven zoekt: ik ben beschikbaar en kom graag jullie kant op. De meeste van mijn werkzaamheden voer ik uit in Noord-Brabant, maar mijn klanten bevinden zich ook in Limburg, Gelderland, Noord-Holland en de rest van Nederland.

Willen jullie dat ik er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bij ben? Alleen de ceremonie vastgelegd hebben of ook een fotoshoot? Neem vooral vrijblijvend contact met mij op! Dat kan door het invullen van dit formulier, te mailen naar mail[apenstaartje]shantimedia.nl of door te bellen naar 06 3947 4915. Ik stuur jullie graag mijn informatiebrochure door en plan een kennismaking met jullie in, zodat ik vervolgens een offerte op maat kan maken.

Als ik nog beschikbaar ben op jullie datum, zet ik deze in mijn agenda in optie. De boeking is definitief nadat ik een akkoord heb op de offerte die ik maak na onze kennismaking.

Velden met een * zijn verplicht.

Trouwfotograaf