Video

Hieronder zie je een greep uit de videoprojecten die ik heb gedaan. Van het maken van een complete massive online open course (van structurering, tot inhoudelijke creatie en van pre- tot post-productie), het maken van onderwijsvideo's of whiteboard-animaties, ik doe het met ontzettend veel passie & plezier.

Neem contact op

Kan ik jullie helpen door de realisatie van een video? Neem dan snel contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en ik maak graag een offerte op maat. Contact opnemen kan door het invullen van het contactformulier, via mail [at] shantimedia.nl of door te bellen naar 06 3947 4915.

Goed om te weten: ik maak géén reportagevideo's van evenementen, congressen et cetera. Dit is niet mijn expertise, mocht je hiernaar op zoek zijn kan ik je doorverwijzen naar een van mijn collega's. Gedurende mijn afstudeerperiode (voorjaar 2017) heb ik onderzoek gedaan onder hbo-studenten en zo mijn kennis voor de ontwikkeling van onderwijsvideo's verder uitgebreid. Komend jaar zet ik deze kennis onder andere in voor de ontwikkeling van een Nederlandstalige MOOC over circulaire economie, maar ik sta altijd open voor andere videoprojecten. Neem gerust contact met mij op!

Velden met een * zijn verplicht