Zakelijke portretfotografie

Portretten van medewerkers op de website of voor intern gebruik? Foto’s nodig voor bij een column? Voor bij een persbericht of voor op de website of sociale mediakanalen? Ik maak deze graag voor jullie. In mijn studio die ik bij jullie op locatie opbouw, of als uitgebreidere fotoshoot met natuurlijk licht op een locatie naar keuze. Tijdens de fotosessie neem ik alle tijd om de geportretteerde op hun gemak te stellen en laat ik tussendoor het resultaat zien, om zo samen toe te werken naar het gewenste eindresultaat.

Portretten op locatie

Foto’s nodig voor bij een column? Voor bij een persbericht of voor op de website of sociale mediakanalen? Ik maak deze graag op locatie, met natuurlijk licht. Tijdens de fotosessie neem ik alle tijd om je op je gemak te stellen en vast te leggen zoals je bent, passend bij het doel van de portretten. Ik laat tijdens het shooten regelmatig het resultaat zien en samen werken we toe naar het gewenste eindresultaat.

Binnen twee werkweken* na de opnamedatum ontvang je een online galerij. Hieruit kies je zelf welke foto’s je wilt ontvangen. Op de gekozen foto’s pas ik standaard retouchering toe: o.a. oneffenheden, pluisjes, vlekjes en schaduwen door brillen worden verwijderd. Uitgebreidere retouchering is ook mogelijk in overleg.

Uiteraard is het ook mogelijk om als duo of grotere groep op de foto te gaan. Of een combinatie te maken van foto’s als groep en losse portretten.

Wat kost dat?

Portretten op een locatie naar keuze, prijzen vanaf:

  • Fotografie inc. 2 foto's € 75,00
  • Meerprijs extra personen, per persoon € 15,00
  • Extra foto's, per stuk € 22,50
  • Uitgebreide retouchering, per foto vanaf € 30,00

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten.

Portretten – studio

Ik leg jullie medewerkers graag vast in mijn studio, bij mij of bij jullie op locatie. Als jullie zorgen voor een ruimte en planning, dan zorg ik voor de rest.

Per persoon lever ik 1 foto aan in kleur én zwart-wit. Als jullie aangeven waar de foto’s voor zijn, dan zorg ik voor aanlevering in de optimale afmetingen. Naast het toepassen van kleurcorrecties, worden de foto’s geretoucheerd. Medewerkers worden niet onherkenbaar, maar onder andere oneffenheden, pluisjes, vlekjes en reflecties/schaduwen door brillen worden geretoucheerd. Dit zit bij de prijs inbegrepen, indien uitgebreidere retouchering vereist is, is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Hoeveel personen ik per uur vast kan leggen, is afhankelijk van jullie wensen. Als ik maximaal 10-12 personen per uur vastleg, heb ik de mogelijkheid om iedereen op het gemak te stellen en op de allermooiste manier, als zichzelf vast te leggen.

Wat kost dat?

Foto's in mijn studio bij jullie op locatie:

  • Studioportret per persoon, inc. 1 foto € 47,50
  • Extra foto's, per stuk € 22,50
  • Uitgebreide retouchering, per foto vanaf € 30,00
  • Vervoers- en opbouwkosten studio op locatie € 65,00

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. Vanaf 50 medewerkers zijn er staffelkortingen mogelijk.

Boek mij vandaag nog

 

Geïnteresseerd om mij in te zetten als fotograaf ? Super leuk! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om de details te bespreken,  ik maak graag een offerte op maat. Mochten jullie er nog niet helemaal uit zijn hoe lang en hoe jullie mij in willen zetten? Geen probleem, neem even contact op en ik denk graag met jullie mee.

Velden met een * zijn verplicht.

Zij gingen je onder andere voor

* Snellere aflevering in overleg. Indien de levertijd langer is wordt dit vooraf gemeld.