Zakelijke reportagefotografie

Ik heb jarenlange ervaring met het maken van (zakelijke) reportages. Denk aan het vastleggen van evenementen, werkbezoeken, colleges of vergaderingen. Maar ook aan bijzondere gebeurtenissen: het afsluiten van een overeenkomst, een jubileum, borrel of uitreiking. Tijdens de dag ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig, dit zorgt voor een waarheidsgetrouwe en ontspannen impressie.

Wat kost dat?

Vanaf € 75,- per uur **. Hierbij inbegrepen zit:

  • fotografie
  • levering enkele foto's op opnamedag voor sociale media
  • online galerij met wachtwoord
  • standaard nabewerking
  • aflevering binnen 3 werkweken*

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en reis- en verblijfskosten. Bij mij zit de selectie, standaard nabewerking en levering bij de uurprijs inbegrepen. Hiervoor breng ik geen extra uren in rekening, indien uitgebreidere nabewerking zoals retouchering gewenst is, kan dit tegen een gereduceerd uurtarief.

Boek mij vandaag nog

Ben je geïnteresseerd om mij in te zetten als fotograaf ? Super leuk! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om de details te bespreken,  ik maak graag een offerte op maat. Mochten jullie er nog niet helemaal uit zijn hoe lang en hoe jullie mij in willen zetten? Geen probleem, neem even contact op en ik denk graag met jullie mee.

Contact opnemen kan door het invullen van het formulier, te mailen naar mail[apenstaartje]shantimedia.nl of door te bellen naar 06 3947 4915.

Velden met een * zijn verplicht.

Zij gingen je onder andere voor

* Snellere aflevering in overleg. Indien de levertijd langer is wordt dit vooraf gemeld.
** Er wordt altijd tenminste 1 uur in rekening gebracht