Gefeliciteerd!

Ontzettend leuk dat er een kindje op komst is. Of het nu de eerste keer is of niet: er breekt een bijzondere tijd aan. De komende maanden staan naast de dagelijkse dingen in het teken van voorbereidingen en dan is het straks zover, de geboorte van jullie baby. Ik leg deze bijzondere periode graag vast: in de vorm van een zwangerschapsfotoshoot of straks als de baby er is een fotoshoot thuis. Ik heb jarenlange ervaring met het fotograferen van kinderen, gezinnen en families. Op een spontane en ongedwongen manier kan ik jullie vast leggen, zoals jullie nu zijn. Om deze bijzondere momenten voor altijd te herinneren.

Werkwijze

Van te voren stemmen we af waar en hoe laat de fotoshoot plaats vindt en wat jullie wensen zijn. Hierbij houden we natuurlijk rekening met het ritme van eventuele kinderen.  Als ik bij jullie thuis kom, kom is het liefste langs als de baby tussen de 2-6 weken oud is. Tussen de 4-6 weken is de baby vaak al iets meer wakker en maakt nog meer contact met jullie. Een fotoshoot aan huis duurt gemiddeld 60 minuten, maar ik plan altijd ruim de tijd. Kleine baby’s laten zich immers niet sturen en zo hebben jullie geen stress als er bijvoorbeeld tussendoor gevoed moet worden. Een zwangerschapsshoot duurt gemiddeld 45 minuten, als we veel moeten lopen op de locatie kan dit langer zijn.

Binnen drie werkweken na de fotoshoot staan jullie foto’s in een beveiligde online galerij en app voor op de mobiele telefoon, waardoor jullie ze altijd bij de hand hebben. Uit de online galerij kunnen jullie de foto’s in medium en hoge resolutie downloaden. Jullie kiezen zelf met wie jullie de online galerij delen en of jullie alleen de galerij of ook de downloadcode delen. De galerij blijft tenminste 6 maanden online staan.

Naast de bij de fotoshoot inbegrepen digitale bestanden, bied ik professionele fotoafdrukken op hout, canvas, plexiglas en aluminium aan tegen concurrerende prijzen, speciaal voor mijn klanten. Bij de aflevering van de foto’s ontvangen jullie een prijslijst en indien gewenst kunnen jullie bij mij op kantoor samples van de diverse mogelijkheden bekijken.

Wat kost dat?

Een zwangerschapsshoot of babyshoot aan huis boek je vanaf € 225,- en is inclusief:

 • de fotoshoot
 • online galerij met wachtwoord met daarin de foto's
 • mobiele app met de foto's
 • reiskosten t/m 30km vanaf 5427DB
 • kortingsbon bij zwangerschapsfotoshoot tbv. babyfotoshoot

Zwangerschaps of newbornfotoshoot

Wat moeten we aan?

Draag iets waar je je prettig en comfortabel in voelt, anders zul je dit terugzien op de foto. Verder kun je rekening houden met de volgende dingen:

 • kleding hoeft niet perfect bij elkaar te matchen, zorg wel dat het bij elkaar past en niet vloekt qua kleuren
 • neonkleuren komen op de foto niet goed over qua kleur
 • een klein, fijn streep- of vierkantpatroon zorgt voor moire; dit oogt heel onrustig op de foot
 • als iedereen een drukke print aan heeft, kan dit samen te druk en afleidend werken
 • neem voor eventuele kinderen schone kleding mee
 • babydoekjes zijn ook ideaal voor kleine vlekken in kleding

Boek mij vandaag nog

 

Ben je geïnteresseerd om mij te boekel als fotograaf voor jullie fotoshoot? Super leuk! Mijn thuisbasis ligt in Boekel, Noord-Brabant maar ik beschikbaar in geheel Nederland. Of je nou een zwangerschapsshoot is in de bossen in Uden, ik in Veghel bij jullie thuis langs kom of in Den Bosch genieten van de maas: ik ben beschikbaar en kom graag jullie kant op. De meeste van mijn werkzaamheden voer ik uit in Noord-Brabant, maar mijn klanten bevinden zich ook in Limburg, Gelderland, Noord-Holland en de rest van Nederland.

Een zwangerschapsfotoshoot duurt circa 45-60 minuten, dit is afhankelijk van de locatie(s) die we bezoeken. Voor een newborn of babyfotoshoot plan ik een dagdeel vrij in mijn agenda, zodat jullie je niet gestresst hoeven te voelen als het even anders loopt. Mocht je nog geen idee hebben voor een locatie, dan denk ik graag met jullie mee.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om een fotoshoot te boeken of meer informatie te vragen. Dat kan door het invullen van dit formulier, te mailen naar mail[apenstaartje]shantimedia.nl of door te bellen naar 06 3947 4915.

Velden met een * zijn verplicht.

Familiefotograaf

Velden met een * zijn verplicht.